Dan sv. Patrika: Rijeka i ove godine u znaku zelenog

Riječke znamenitosti i ove godine osvijetljene zelenom bojom za Dan svetog Patrika

U utorak, 17. ožujka 2020. godine, lučke dizalice na Molo longu, Trsatska gradina i fontane na Jadranskom trgu bit će osvijetljene zelenom bojom u znak obilježavanja Dana sv. Patrika.

Grad Rijeka će se i ove godine osvjetljavanjem svojih znamenitosti uključiti u proslavu irskog nacionalnog praznika, Dana sv. Patrika (irski Lá Fhéile Pádraig), koji se obilježava upravo 17. ožujka.

Tim povodom lučke će dizalice na Molo longu, Trsatska gradina i fontane na Jadranskom trgu biti osvijetljene zelenom bojom.

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Zadnja šansa za spas plemenite periske

Znanstvenici koji su se sredinom rujna okupili na otoku Krku na stručnom skupu o recentnom pomoru plemenitih periski u Jadranu i Mediteranu nakon dodatnih konzultacija i ronilačkih pregleda donijeli su zaključke i predložili realno provodiv akcijski plan za spas te vrlo vrijedne i važne vrste od izumiranja.

Festival održivosti 2020.

Festival održivosti širi filozofiju i praksu samoodrživosti kroz radionice koje pružaju praktične prijedloge i znanja o tome kako postati neovisan u različitim područjima svakodnevnog života.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER