Fotografski natječaj #NoCultureNoFuture

Natječaj traje do 3. rujna!

Ljeto još nije gotovo, a ukoliko posjećujete glazbene festivale, spomenike kulturne baštine ili se upoznajete s drugim kulturama, podijelite svoja iskustva i osvojite GoPro 6!

Europska komisija poziva vas da do 3. rujna na Instagramu podijelite fotografiju na kojoj se vidi kako naša kulturna baština pridonosi stvaranju sretnijih društava koja žive u miru. Napišite i kratak opis kojim ćete objasniti svoju sliku.

Na fotografiji označite EuropeAid i navedite oznaku #NoCultureNoFuture. Profil vam mora biti javan kako bi se vidjelo što ste objavili. Naravno, možete objaviti koliko god fotografija želite!

Pravila pročitajte u priloženom dokumentu. Sretno!

#NoCultureNoFuture

 

Europska komisija / Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Lisabon je Europska prijestolnica inovacija za 2023. godinu

Nagrade za europsku prijestolnicu inovacija (iCapital) dodjeljuju se europskim gradovima koji najbolje promiču inovacije u svojim zajednicama. Ovogodišnji dobitnici glavnih nagrada su portugalski Lisabon i švedski Linköping.

HRVZZ pokreće kreativni natječaj EU2ME

Kreativni natječaj je jedna od aktivnosti europskog projekta CROSSOVER kojemu je cilj potaknuti mlade na promišljanje o političkoj odgovornosti, kroz povećanje participacije na izborima za Europski parlament.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER