10. jubilarno izdanje Sajma MADE BY:

Sajam se održava 16. i 17. prosinca u vremenu od 10 do 19 sati, a uz dvonožne dobrodošli su i vaši najbolji četveronožni prijatelji!

Deseti jubilarni sajam kolektiva MADE BY: predstavit će pedesetak dizajnera, umjetnika i kreativaca iz Hrvatske i regije. U dvodnevnom druženju moći ćete upoznati neke nove, ali i već poznate brendove, kupiti unikatnu odjeću, nakit, modne dodatke, ukrase za dom, torbe, proizvode za djecu, prirodnu kozmetiku, ilustracije, keramiku i proizvode za kućne ljubimce.

Jubilarni 10. Sajam kreativnog kolektiva MADE BY: održat će se u subotu i nedjelju 16. i 17. prosinca u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Prilika je to za slavlje i još jedno tradicionalno dobro druženje s domaćim i regionalnim dizajnerima, umjetnicima i kreativcima.

  • Vizual potpisuje grafički dizajner i stalni izlagač Sajma MADE BY: Boris Pleša

Na sajmu vas očekuje velik izbor nakita, torbi, prirodne kozmetike, keramike, odjeće, ilustracija, proizvoda za kućne ljubimce i ukrasa za dom. Ovi unikatni pokloni razveselit će vaše najdraže, a kupovinom istih podržat ćete rad malih obrtnika, umjetnika i proizvođača ručno izrađenih proizvoda.

 

  • Bee Omot (Ana i Ante Bašić Alerić, Zadar) - Omoti od pčelinjeg voska za čuvanje namirnica izrađeni od pamuka, pčelinjeg voska, borove smole i ulje jojobe

Također, imat će te priliku uživo upoznati kreativce, pitati ih sve što vas zanima o njihovim proizvodima i procesima izrade. Pedeset izlagača, mnoštvo proizvoda i vesela atmosfera stvarno su dobar razlog da posjetite 10. Sajam MADE BY, a sa sobom možete povesti i svoje četveronožne kućne ljubimce te kupiti nešto i za njih.

  • La La Vanda (Dajana Grgić) je osječki brend organske veganske kozmetike

Ulaz je slobodan, a radno vrijeme dvodnevnog sajma je od 10 do 19 sati. Organizatori ističu kako će se za posjetitelje organizirati i prigodno darivanje proizvodima izlagača.

  • BabaMara - Diana i Silvija su sestre iz Crikvenice koje su pokrenule brend modnih dodataka koji veliku pozornost posvećuje kvaliteti, održivosti i unikatnosti

Na sajmu izlažu: oneByMarlu, Marte, Stelakastela, M'art'A, Torba, Tesu, Inestetik, Shesna, Bibi Beeswax, Minerva by Jelena Fogec, Stellart, Boris Pleša, LaLaVanda, Mihaela Olujić, Biljarica, Charisma, BabaMara, Kristinka Lazar Atelier,  Simone Design, Škatuljica, La Loba, Ellure, BoVi by Božena, Miart, Botun, Chic, S Tree Crafts, Accesoires Gigi, Dollyce, Kerefeke, Biljke Plants, Woodini, My Story Bag, Sweet Bite soya candles, DuoD Design, Art Konculica, Bee Omot, Moda Malesh, Tamarita, Dixi Art, Tvoja soba, Alluri nakit, Ana Kolega, Teja, Metal Monkey, Ghrei, Zmajevna...

Više informacija može pronaći na Facebook stranici Made by Kreativni kolektiv i Instagramu.

VEZANE VIJESTI

Lisice očito ne mogu odoljeti šarmu francuske metropole

Nakon što je krajem siječnja lisica Fox Trot iz pariške zračne luke Orly postala prava zvijezda društvenih mreža, početkom ovog tjedna viđena je još jedna i to usred pariške četvrti Balard. Neobičan, ali ne i tako rijedak susret koji se može doživjeti na pojedinim lokacijama francuske metropole ovaj put imao je novinar televizije BFMTV.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER