MS Energy električni bicikli idealni su za gradsku vožnju, ali i za vožnju po neravnim terenima

U Rugvici održana prezentacija MS Energy električnih bicikala

Domaćini prezentacije MS Energy električnih bicikala bili su voditelj proizvodnje Mislav Belavić, product menadžer Boris Kozić i Jasna Pulić, direktorica marketinga M san grupe za vlastite brendove.

„MS Energy električni bicikli odlikuju se vrhunskom kvalitetom, iznimnom pouzdanošću, a njihova cijena je bez premca na tržištu. Brend MS Energy hrvatskom se tržištu predstavio 2019. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda koji će biti odgovor na potrebe onih koji biraju potpunu slobodu kretanja, vrhunski dizajn i održivi pristup mobilnosti.“ – rekla je Jasna Pulić, direktorica marketinga M san grupe za vlastite brendove.

U sklopu prezentacije, moglo se vidjeti kako izgleda proizvodni pogon te što sve uključuje proces sastavljanja jednog električnog bicikla, a okupljeni su se mogli okušati u probnoj vožnji.

Nema opterećivanja s trajanjem baterije

„Za nas proizvodnja počinje daleko prije plasiranja na tržište. Cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a ideja proizvoda je rezultat naše želje da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti.“ – objasnio je voditelj proizvodnje Mislav Belavić.

Zahvaljujući svojim performansama, električni bicikli odličan su odabir su za vožnju po gradskim gužvama, kao i vožnju po neravnim terenima, za dulje i kraće vožnje, čak i za one osobe koji možda nisu u vrhunskoj formi. Neki modeli mogu se lako sklopiti i pospremiti u prtljažnik što ih čini idealnim za putovanja, a velike punjive baterije imaju kvalitetan domet pa oni koji uživaju u dužim vožnjama ne moraju biti opterećeni trajanjem baterije.

„Kvaliteta je od iznimne važnosti za nas, stoga svaki od naših modela predstavlja rezultat pažljivog istraživanja i inovacija kako bismo osigurali proizvod koji će omogućiti optimalnu vožnju u svim uvjetima. S obzirom na to da nam je sigurnost naših kupaca također od iznimne važnosti, osiguravamo ne samo kvalitetnu, modernu i inovativnu zaštitnu opremu, već i kvalitetne komponente te sve potrebne certifikate kako bi se osigurala maksimalna sigurnost.” – rekao je product menadžer Boris Kozić.

Tri kategorije e-bicikala

MS Energy proizvodi tri glavne kategorije e-bicikala, a to su gradski, brdski i trekking bicikli. Gradski bicikli namijenjeni su za vožnju u urbanom području te ih karakterizira udobna geometrija i širina vanjskih guma posebno dizajnirana za ugodnu gradsku vožnju. Za razliku od onih kojima je udobnost na prvom mjestu, avanturisti će radije birati brdske bicikle koji su previđeni za adrenalinsku vožnju po različitim neravnim terenima. Trekking bicikli su hibridi, idealni za one koji preko tjedna bicikl voze po gradu, a vikendom uživaju na nekim malo manje urbanim stazama.

Stroga kontrola kvalitete MS Energy bicikala prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy bicikli zadovoljavaju sve europske certifikate.

VEZANE VIJESTI

MOL pustio u rad najveće postrojenje za proizvodnju zelenog vodika u regiji

Postrojenje za proizvodnju zelenog vodika u Százhalombatti vrijedno je 22 milijuna eura, a s kapacitetom od 10 megavata najveće je u srednjoj i istočnoj Europi. U njemu će se proizvoditi 1600 tona zelenog vodika godišnje, čime se otvara novo poglavlje MOL Grupe u gospodarenju vodikom.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER