U Rijeci započeli upisi u RInovatore

Prijave do 1. listopada 2021.

RInovatoRI - kreativni program za mlade poduzetnike namijenjen je učenicima 6, 7. i 8. razreda riječkih osnovnih škola koji u Domu mladih započinje 4. listopada 2021. i traje do kraja školske godine.

RInovatoRI je izvanškolski edukativni program kroz koji polaznici putem radionica stječu znanja iz širokog spektra područja vezanih uz poduzetništvo. Posebni fokus je na kreativnom pristupu u rješavanju problema, stvarnim poduzetničkim iskustvima i društvenim inicijativama iz okruženja, suvremenim marketinškim alatima, tehnologijama i inovacijama te na razvoju vlastitih poduzetničkih ideja.

Za prijavu u novu radioničku godinu potrebno je ispuniti online prijavnicu koja se nalazi na mrežnoj stranici Doma mladih Rijeka i to najkasnije do 1. listopada 2021. godine. Pristup online prijavnici moguć je i na portalu www.rijeka.hr.

Redovne radionice održavat će se jednom tjedno, i to četvrtkom, po dva školska sata od 18.30 do 20.00 sati u prostoru Doma mladih. Cijena programa je 100,00 kn mjesečno po polazniku, a u slučaju online nastave 50,00 kn.

  • RInovatoRI u PP Torpedo 2021. godine

Program RInovatoRI je pokrenut i osmišljen od strane Grada Rijeke – Odjela za poduzetništvo, a provodi se u suradnji s gradskom ustanovom Dom mladih u tri programska pravca: (1) Redovni program (cjelogodišnje tjedne radionice), (2) Vikend škola poduzetništva i (3) Summer RInnovation Lab (ljetna škola poduzetništva). Do danas je u programu sudjelovalo preko 560 djece u sva tri programska pravca.

Program je nacionalni dobitnik Europske nagrade za promicanje poduzetništva 2019. u kategoriji Promicanje poduzetničkog duha, a početkom 2021. uvršten je u internacionalnu bazu dobrih praksi na razini programa Interreg Europe.

  • RInovatoRI ispred Doma mladih Rijeka 2020. 

Više o programu RInovatoRI pronađite na mrežnoj stranici Doma mladih te na službenoj Facebook stranici programa. Dodatne informacije oko upisa mogu se dobiti na info@dom-mladih.hr te na 051 512-715.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

Uređen novi dio riječkog groblja za kućne ljubimce

U utorak 28. rujna održat će se obilazak novouređenog dijela groblja kućnih ljubimaca koje se nalazi u Lukovićima na Kozali. Ovo groblje je jedinstveni kulturni spomenik koji svjedoči o dugoj tradiciji ljubavi i brige za životinje u Rijeci.

Rijeci odobren Erasmus+ projekt

Gradu Rijeci odobrena su bespovratna EU sredstva za provedbu projekta koji za cilj ima osnažiti suradnju između mladih i donositelja odluka te ojačati kapacitete za provedbu aktualnog Programa za mlade.

Kreće nova generacija korisnika Startup inkubatora Rijeka

Imate izvrsnu ideju za pokretanje vlastitog posla, ali vam nedostaje potrebno znanje i savjeti iz prve ruke? Želite krenuti u poduzetništvo, a imate gomilu nedoumica? Hobi koji vas ispunjava biste rado pretvorili u biznis? Startup inkubator Rijeka je pravo mjesto za vas!

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER