Novosti u Rijeka City Card sustavu

Uvodi se mogućnost online izrade i druge pogodnosti

U Rijeci se u petak održava prezentacija novih funkcionalnosti Rijeka City Card sustava

Riječ je o novoj mogućnosti online izrade Rijeka City Card (RCC) kartice putem web portala www.rijekacitycard.hr te njene dostave na kućnu adresu korisnika ili na prodajno mjesto Autotroleja gdje je korisnik potom može preuzeti. Napomenimo kako je karticu do sada bilo potrebno napraviti isključivo na prodajnim mjestima KD Autotroleja, a prava za korištenje usluga kupuju se putem web-trgovine Rijeka CityCard

Također, bit će predstavljena i nova funkcionalnost digitaliziranog izdavanja potvrde za poslodavca o cijeni karte gradskog i prigradskog prijevoza za koju također više neće biti potreban osobni dolazak na šaltere Autotroleja, već će se i ova potvrda moći dobiti putem RCC web servisa.

Nove funkcionalnosti u RCC sustavu predstavit će gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, direktorica Poslovnih sustava Silvija Lučić, direktor Autotroleja Alberto Kontuš i direktor WS pay – Web Studia, tvrtke koja održava portal Rijeka City Card, Emir Dizdarević.

Podsjetimo, Rijeka City Card (RCC) je gradska kartica kojom je omogućeno brže i jednostavnije korištenje usluga komunalnih poduzeća i gradskih ustanova u vlasništvu i suvlasništvu Grada Rijeka. Za uslugu javnog gradskog prijevoza u ponudi je Rijeka City Card Torpedo kartica na koju korisnici mogu upisati mjesečno, višemjesečno ili godišnje pravo na korištenje gradskog prijevoza, dok se karticom kupuju i prava vožnje riječkim e-biciklima RiCikletama.

Korištenjem kartice moguće je i plaćanje usluga parkiranja na javnim otvorenim i zatvorenim parkiralištima i garažama u gradu Rijeci (povlaštene, dnevne i mjesečne parkirne karte), kao i korištenje usluga Gradske knjižnice Rijeka i to za obnovu članstva i plaćanje zakasnine veće od 10 kuna.

Ekovjesnik

 

VEZANE VIJESTI

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER