Arhitektonski biro Kapov optimizirao poslovanje unapređenjem informacijsko-komunikacijskih tehnologija

Informacijskim i komunikacijskim tehnologijama do poboljšanja konkurentnosti i učinkovitosti

Tvrtka trenutno posluje na cijelom području Republike Hrvatske, s planom proširenja poslovanja na zemlje EU-a. Da bi to bilo moguće, nužno je uvođenje novih programa te prateće opreme, kako bi se poslovni procesi unaprijedili, uštedilo vrijeme i omogućilo novo zapošljavanje a samim time i povećali kapaciteti rada poduzeća.

 • Biblijski vrt Kalnik

Arhitektonski biro Kapov osnovan je 1995. godine i od tada neprekidno djeluje do danas. Ured posluje na dvije lokacije – u Zagrebu i u Splitu.

 • Turistički resort Nova Kršlja

Osnovna djelatnost našeg ureda je arhitektonsko projektiranje zgrada stambene, poslovne, turističke i javne namjene, uključujući vođenje projekata tijekom cjelokupnog procesa, od faze analiza i idejnih rješenja, preko izrade kompletne projektne dokumentacije pa do ishođenja potrebnih dozvola za gradnju.

 • Poduzetnička zona Kalnik

U radu pratimo suvremene trendove u promišljanju arhitekture, korištenju novih tehnologija gradnje, s naglaskom na ostvarivanju energetski učinkovitih zgrada.

 • Energetska obnova zgrade Vodotornja Varaždin

Vjerujemo da svaki projekt koji nam je povjeren, zaslužuje individualan pristup i puni kreativni angažman našeg ureda, kao i da je naš cilj postignut jedino ako je u radu na projektu ostvareno uzajamno povjerenje s naručiteljem, a konačnim rezultatom su zadovoljni i naručitelj i naš projektni tim.

Posebno smo ponosni na veliki broj naših realiziranih projekata, kao i na one koji se upravo realiziraju. Vjerujemo da upravo izgrađene zgrade čine razliku, pokazujući kontinuitet našeg rada, kao i upornost i ozbiljnost u ostvarivanju naših ideja, uz sve izazove koje proces projektiranja i građenja donosi.

 • OŠ Pujanki Split - faza 2

Osnovna intencija apliciranja na Javni poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)-2“, Ref: KK.03.2.1.19. bila je optimizacija poslovanja u tehnološkom segmentu, prije svega implementacijom suvremenih BIM poslovnih rješenja, koji doprinose brzini, kvaliteti i točnosti pri izradi projekata.

Usvajanjem BIM poslovnih rješenja tvrtka je u mogućnosti pratiti standarde koji su već prisutni u razvijenijim zemljama Europske unije, što je čini puno konkurentnijom u poslovnom okružju i neposredno doprinosi mogućnosti širenja poslovanja i daljnjim zaposlenjima.

 • Sportska dvorana Solin

BIM donosi bolju preglednost i veću mogućnost kontrole projekata, što povoljno utječe na smanjenje rizika poslovanja.

 • Sportska dvorana uz OŠ Granesina Zagreb

Tvrtka trenutno posluje na cijelom području Republike Hrvatske, s planom proširenja poslovanja na zemlje EU-a. Da bi to bilo moguće, nužno je uvođenje novih programa te prateće opreme, kako bi se poslovni procesi unaprijedili, uštedilo vrijeme i omogućilo novo zapošljavanje a samim time i povećali kapaciteti rada poduzeća.

 • Dječji vrtić, Opuzen

Projektom Optimiziranje poslovanja poduzeća kroz unaprjeđenje IKT-a unaprijedit će se sljedeći poslovni procesi:

 • upravljanja ljudskim potencijalima,
 • logistika,
 • marketing,
 • prodaja,
 • upravljanja rizicima.

Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 189.450,00 kn, pri čemu udio EU-a u financiranju projekta iznosi 123.142,50 kn, odnosno intenzitet potpore iznosi 65 %.

Projekt se provodi u razdoblju od 01.11.2019. do 01.10.2020 i sufinanciran je od strane Europske unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 • Turistički resort Smoljanac

Za više informacija o nama posjetite stranice Arhitektonski biro Kapov.

VEZANE VIJESTI

Otkazan poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo gospodarstva usuglasili su stav oko poništenja natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“ kao i oko otvaranja novog poziva u najskorijem roku kojim će se podići alokacija za 400 %, odnosno na 200 milijuna kuna.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER