Možete li odoljeti pozivu Čistećih medvjedića?

Udruga Smiješak Za Sve zajedno s Čistećim medvjedićima čisti i uređuje šetnicu u šumi uz Centar za rehabilitaciju Stančić

Ove subote Čisteći medvjedići sudjeluju u akciji kojoj se posebno vesele! Na poziv Udruge Smiješak za sve čistit će i uređivati šetnicu u šumi uz Centar za rehabilitaciju Stančić. Pridružite se!

Okupljanje je u subotu 12. rujna u 8:30 sati kod Lisinskog, a početak akcije planira se u 9 sati kada će Čisteći medvjedići sudjelovati u projektu „Šuma nas zbližava i spaja“ čiji je glavni cilj povezati i zbližiti korisnike Centra Stančić u Dugom Selu s lokalnim stanovništvom.

„Uz malo dobre volje i ugodnog druženja u šumi na svježem zraku, učinit ćemo svi skupa ovo društvo boljim mjestom za život“, poručuju iz Udruge Smiješak Za Sve, a Čisteći medvjedići su posebno sretni što će sudjelovati u akciji. Svatko može pomoći svojim dolaskom ili pozivanjem zainteresiranih prijatelja. Svi koji žele sudjelovati obavezno se moraju prijaviti putem njihove Facebook stranice i to do petka 11. rujna u 15 sati kako bi Čisteći medvjedići sve mogli organizirati. Čisto, čisto!

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Čisteći medvjedići, sretan vam prvi rođendan!

Poznati su po svojim hvalevrijednim akcijama čišćenja šuma i podizanju svijesti o važnosti njihovog očuvanja, ali svakako i po urnebesno duhovitim objavama na društvenim mrežama. Čisteći medvjedići danas slave svoj prvi rođendan!

Greenpeace: Zagreb mora iskoristiti puni potencijal svojih potoka!

Aktivistkinje i aktivisti Greenpeacea danas su u sklopu kampanje #ZazeleniGrad čistili zagrebački potok Črnomerec i šetnicu uz njega u suradnji s građanskom ekološkom inicijativom Čisteći medvjedići i građanskom inicijativom Spasimo potok Črnomerec.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER