Možete li odoljeti pozivu Čistećih medvjedića?

Udruga Smiješak Za Sve zajedno s Čistećim medvjedićima čisti i uređuje šetnicu u šumi uz Centar za rehabilitaciju Stančić

Ove subote Čisteći medvjedići sudjeluju u akciji kojoj se posebno vesele! Na poziv Udruge Smiješak za sve čistit će i uređivati šetnicu u šumi uz Centar za rehabilitaciju Stančić. Pridružite se!

Okupljanje je u subotu 12. rujna u 8:30 sati kod Lisinskog, a početak akcije planira se u 9 sati kada će Čisteći medvjedići sudjelovati u projektu „Šuma nas zbližava i spaja“ čiji je glavni cilj povezati i zbližiti korisnike Centra Stančić u Dugom Selu s lokalnim stanovništvom.

„Uz malo dobre volje i ugodnog druženja u šumi na svježem zraku, učinit ćemo svi skupa ovo društvo boljim mjestom za život“, poručuju iz Udruge Smiješak Za Sve, a Čisteći medvjedići su posebno sretni što će sudjelovati u akciji. Svatko može pomoći svojim dolaskom ili pozivanjem zainteresiranih prijatelja. Svi koji žele sudjelovati obavezno se moraju prijaviti putem njihove Facebook stranice i to do petka 11. rujna u 15 sati kako bi Čisteći medvjedići sve mogli organizirati. Čisto, čisto!

Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Hrvatska može i mora bez štetne jednokratne plastike!

Potrebni su hitni i konkretni koraci od strane Vlade RH i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kako bi Hrvatska ispunila zadane ciljeve smanjenja proizvodnje i potrošnje jednokratne plastike te riješila nagomilane probleme zagađenja plastikom.

Zelenom čistkom za čišći i ljepši okoliš

Grad Koprivnica i Općina Koprivnički Ivanec u suradnji s Hrvatskim šumama i ove godine sudjeluje u akciji „Zelena čistka“ koja će se održati na području grada Koprivnice u subotu, dana 14. travnja 2018. godine.

Subotnja akcija čišćenja na otoku Vrgadi

Na inicijativu mještana i ljubitelja otoka Vrgade pokrenuta je prva u nizu akcija čišćenja otoka Vrgade pod nazivom „Volim Vrgadu, čistim Vrgadu“. Prva akcija održat će se u subotu 30. ožujka s početkom u 11 sati u glavnoj luci na otoku.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER