Europski tjedan sporta u Rijeci - Back2Track

Povodom Europskog tjedna sporta u Rijeci će se u srijedu 25. rujna u 9.30 sati na terminalu na Riječkom lukobranu održati sportsko-rekreativno-zabavni program za djecu pod nazivom „Back2Track“.

Program provodi Zajednica sportskih udruga grada Rijeke „Riječki sportski savez“ u sklopu Erasmus+ Sport projekta “Back2Track”, koji se bavi promicanjem i poticanjem djece na tjelesnu aktivnost i bavljenje sportom, a sufinanciran je sredstvima Europske unije. Osim u Hrvatskoj, projekt se provodi i u Bugarskoj i Belgiji.

Program u trajanju od 90 minuta vodit će riječki treneri i kineziolozi, koji će na zabavan način sa 60-ero djece proći vježbe zagrijavanja i istezanja, borilačke vještine te tradicionalne igre poput boćanja.

U slučaju kiše, događaj će se umjesto na terminalu održati u judo dvorani SRC-a “Kantrida“.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Čakovec kandidat za titulu „European City of Sport 2020“

Proteklog tjedna u Čakovcu je boravila četveročlana delegacija European Capitals and Cities of Sport Federation (ECES), koja je posjetila sportska borilišta, sportske klubove i udruge koje se bave sportom i rekreacijom, a djeluju na području Grada Čakovca. Razlog posjeta bila je evaluacija čakovečke kandidature za Europski grad sporta iduće godine.

Riječki zeleni tjedan 2019.

U Rijeci je u srijedu najavljen program „Riječkog zelenog tjedna“ koji će od 13. do 19. svibnja donijeti mnoštvo edukativnih, kreativnih i ekoloških aktivnosti na različitim lokacijama u gradu.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER