Poziv za ulazak jedanaeste generacije korisnika u Startup inkubator Rijeka

Javni poziv za ulazak jedanaeste generacije korisnika u Startup inkubator bit će otvoren u razdoblju od 09.09. do 20.10.2019.

U ponedjeljak 9. rujna u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info) održat će se konferencija s koje će se uputiti javni poziv svima zainteresiranima za ulazak u Startup inkubator Rijeka.

Konferenciji će prisustvovati Jana Sertić, pročelnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke, Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije PORIN d.o.o. i Neven Vorkapić iz tima „Kapela Distilling Company“, pobjednik 10. generacije Startup inkubatora Rijeka.

U Startup inkubatoru Rijeka je do sada boravilo deset generacija korisnika te je svoje ideje razvijalo 149 timova, odnosno 383 korisnika, koje je mentoriralo više od 35 mentora iz različitih područja (marketing, dizajn, intelektualno vlasništvo, pravo, razvoj poslovnog modela, financiranje projekta, računovodstvo malih i srednjih poduzetnika, komercijalizacija inovacija, poslovne komunikacije, 3D print i dr.).

Javni poziv za ulazak jedanaeste generacije korisnika u Startup inkubator bit će otvoren u razdoblju od 09.09. do 20.10.2019. godine. Nova generacija počinje s radom 28.10.2019. godine.

U cilju približavanja modela rada timova u Startup inkubatoru, bit će održana informativna predavanja na riječkim fakultetima, Gradskoj knjižnici Rijeka (Poslovni kutak), Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i dr.

Za sve kojima je potrebna pomoć oko provjere ideja i sastavljanja prijave bit će održana radionica na temu „Kako do ideje i prijave za Startup?“ i to u dva termina: 20.09.2019. godine (petak) te 17.10.2019. godine (četvrtak) u Startup inkubatoru s početkom u 18:00 h.

Više o Javnom pozivu i predavanjima na Startup Rijeka i Facebook stranici.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Grad Beč je nova Silicijska dolina

Opće je poznato kako je glavni austrijski grad Beč od svih gradova na svijetu najugodniji za život te da je više puta proglašen najboljim gradom na svijetu po kvaliteti življenja. Iako će tu titulu vjerojatno još dugo zadržati, Beču nova priznanja ne prestaju pristizati.

Beograd dobiva mrežu pametnih klupa

Kako se navodi na stranicama Grada Beograda, glavni grad Srbije će nakon Londona biti prvi grad koji će dobiti mrežu pametnih klupa „Smart Bench“ razvijenih u suradnji sa srpskom startup tvrtkom „Strawberry energy”.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER