Izložba „Otok Rava“ u Tiflološkom muzeju

Prva izložba iz ciklusa multisenzornih izložbi „Netaknuta priroda“

Tiflološki muzej vas pozva na otvorenje izložbe „Otok Rava“ iz ciklusa višeosjetilnih izložbi u ponedjeljak 10. lipnja u 19 sati.

Izložbom koju Tiflološki muzej u suradnji s Udrugom za održivi razvoj otoka Rave otvara u ponedjeljak 10. lipnja započinje četverogodišnji ciklus multisenzornih izložbi zajedničkog nazivnika „Netaknuta priroda“. Ideja prikaza dijelova netaknute prirode potaknuta je željom da se osobama oštećena vida na osebujan, multisenzorni način predstave i prikažu još uvijek sačuvani, prirodni dragulji naše zemlje, baš poput otoka Rave.

Tiflološki muzej Vas s guštun poziva na izložbu Otok Rava u ponediljak, 10. šestoga u sedan popodne. Svi furešti i domaći su dobrodošli do 31. osmoga.

Izložba je otvorena do 31. kolovoza 2019. godine.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Simpozij „Voda u urbanom krajobrazu“

Povodom obilježavanja 3. Međunarodnog dana krajobraza Vijeća Europe (20. listopada 2019.), Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja RH kao nacionalna kontakt točka za provedbu Konvencije o europskim krajobrazima Vijeća Europe organizira Simpozij „Voda u urbanom krajobrazu“. Simpozij se u suradnji s Hrvatskim vodama i Javnom ustanovom Maksimir održava 18. listopada 2019. godine s početkom u 12 sati, u Hrvatskim vodama.

Parku prirode Papuk produljen status UNESCO svjetskog geoparka

Papuk je zaštićen u kategoriji parka prirode 1999. godine zbog iznimne prirodne vrijednosti što obuhvaća veliku raznolikost staništa i vrsta biljaka i životinja, ali isto tako i geološku raznolikost zastupljenu u brojnim geološkim tvorevinama nastalih u različitim periodima prošlosti Zemlje.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER