Izložba „Otok Rava“ u Tiflološkom muzeju

Prva izložba iz ciklusa multisenzornih izložbi „Netaknuta priroda“

Tiflološki muzej vas pozva na otvorenje izložbe „Otok Rava“ iz ciklusa višeosjetilnih izložbi u ponedjeljak 10. lipnja u 19 sati.

Izložbom koju Tiflološki muzej u suradnji s Udrugom za održivi razvoj otoka Rave otvara u ponedjeljak 10. lipnja započinje četverogodišnji ciklus multisenzornih izložbi zajedničkog nazivnika „Netaknuta priroda“. Ideja prikaza dijelova netaknute prirode potaknuta je željom da se osobama oštećena vida na osebujan, multisenzorni način predstave i prikažu još uvijek sačuvani, prirodni dragulji naše zemlje, baš poput otoka Rave.

Tiflološki muzej Vas s guštun poziva na izložbu Otok Rava u ponediljak, 10. šestoga u sedan popodne. Svi furešti i domaći su dobrodošli do 31. osmoga.

Izložba je otvorena do 31. kolovoza 2019. godine.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

GUP mora pasti ili servus Zagreb!

„GUP mora pasti ili servus Zagreb!“ naziv je prosvjeda koji će se održati u srijedu 10. srpnja ispred Gradske skupštine (Ulica sv. Ćirila i Metoda 5) od 9 do 11 sati.

Parku prirode Papuk produljen status UNESCO svjetskog geoparka

Papuk je zaštićen u kategoriji parka prirode 1999. godine zbog iznimne prirodne vrijednosti što obuhvaća veliku raznolikost staništa i vrsta biljaka i životinja, ali isto tako i geološku raznolikost zastupljenu u brojnim geološkim tvorevinama nastalih u različitim periodima prošlosti Zemlje.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER