Izložba „Otok Rava“ u Tiflološkom muzeju

Prva izložba iz ciklusa multisenzornih izložbi „Netaknuta priroda“

Tiflološki muzej vas pozva na otvorenje izložbe „Otok Rava“ iz ciklusa višeosjetilnih izložbi u ponedjeljak 10. lipnja u 19 sati.

Izložbom koju Tiflološki muzej u suradnji s Udrugom za održivi razvoj otoka Rave otvara u ponedjeljak 10. lipnja započinje četverogodišnji ciklus multisenzornih izložbi zajedničkog nazivnika „Netaknuta priroda“. Ideja prikaza dijelova netaknute prirode potaknuta je željom da se osobama oštećena vida na osebujan, multisenzorni način predstave i prikažu još uvijek sačuvani, prirodni dragulji naše zemlje, baš poput otoka Rave.

Tiflološki muzej Vas s guštun poziva na izložbu Otok Rava u ponediljak, 10. šestoga u sedan popodne. Svi furešti i domaći su dobrodošli do 31. osmoga.

Izložba je otvorena do 31. kolovoza 2019. godine.

  • Ekovjesnik

VEZANE VIJESTI

Urbana priroda doprinosi kvaliteti života u gradovima

Dana 23. ožujka 2019. na pariškom Trgu Bastilje simbolično je posađeno 15-tisućito stablo u mandatu aktualne pariške gradonačelnice Anne Hidalgo! Do 2020. godine planira se sadnja još dodatnih 5.000 stabala, čime će Hidalgo ispuniti svoje predizborno obećanje. Za naše prilike prilično neuobičajeno poštovanje birača, zar ne?

Parku prirode Papuk produljen status UNESCO svjetskog geoparka

Papuk je zaštićen u kategoriji parka prirode 1999. godine zbog iznimne prirodne vrijednosti što obuhvaća veliku raznolikost staništa i vrsta biljaka i životinja, ali isto tako i geološku raznolikost zastupljenu u brojnim geološkim tvorevinama nastalih u različitim periodima prošlosti Zemlje.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER