Pametne klupe postavljene na 5 lokacija u Rijeci

Pametne klupe su postavljene na 5 lokacija: Bazeni Kantrida, Dvorana mladosti, Dvorana Zamet, Jadranski trg i Park kazalište

Odjel gradske uprave za komunalni sustav Grada Rijeke postavio je na pet lokacija u gradu pametne klupe sa 4 punjača mobitela (bežični i USB), brzim internetom, solarnim panelima i ambijentalnim svjetlom.

Pametne klupe koje imaju čeličnu plastificiranu konstrukciju sa sjedalom od pleksiglasa, za sada su postavljene klupe na 5 lokacija: Bazeni Kantrida, Dvorana mladosti, Dvorana Zamet, Jadranski trg i Park kazalište.

Početkom mjeseca prosinca postavit će se preostale dvije klupe na lokacijama Korzo i Kampus. Vrijednost dobave i postavljanja svih 7 pametnih klupa iznosi 183.500,00 kn.

 

 

VEZANE VIJESTI

U Rijeci zasvijetlio prvi „ženski“ semafor!

Rijeka je postala prvi grad u Hrvatskoj koji je dobio „ženske semafore“, čime je još jednom potvrdio reputaciju otvorenog grada spremnog za inovacije i otvorenog za različitost, javlja portal Moja Rijeka.

Rijeka: Do sredine 2020. teretni željeznički promet kroz centar grada

Lučka uprava Rijeka i HŽ Infrastruktura obavijestili su da se zbog radova na željezničkom kolodvoru Brajdica, od ponedjeljka, 6. kolovoza 2018. godine uvodi nova regulacija željezničkog prometa u ulicama Riva i Ivana Zajca te u Ulici Šetalište XIII. divizije.

Rijeka je dobila novi park Pomerio

Novi riječki park Pomerio konačno je gotov! Iako je još potrebno postaviti ogradu uz jedan zid i stupiće koji će spriječiti nepropisna parkiranja, građevinski strojevi su napustili park, a novu riječku parkovnu oazu površine oko pet tisuća četvornih metara zaposjeli su građani, javlja Novi list.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER